Про сайт

Наш кооператив існує вже понад двадцять років, проте останнім часом постало немало нагальних проблем, справитись з якими його нинішньому керівництву досить таки непросто. Тому будучи небайдужими до долі нашої власності ми, група членів кооперативу, виступили з ініціативою надати допомогу Голові та членам правління у вирішенні ряду організаційних питань, що стосуються життєдіяльності нашого колективу. З цією пропозицією ми звернулись до Голови кооперативу та намагались переконати його в доцільності такої співпраці. Чи вдалося? Побачимо.

Ми жодним чином не маємо на меті підміняти в роботі виконавчі органи кооперативу чи перебирати на себе їх повноваження, ми хочемо лише допомогти та при необхідності підказати найбільш раціональні шляхи вирішення проблем. Цей сайт не є офіційним, як неофіційними є й наша група і її робоча назва - "Небайдужі". Нам би хотілось щоб не залишалися байдужими й решта членів кооперативу. Ми запрошуємо всіх брати участь в обговоренні злободенних питань, вказувати на недоліки та вносити пропозиції щодо їх усунення. Переконані, що спільними зусиллями ми зуміємо врятувати наш кооператив від остаточного занепаду.

Застережні положення «-

понеділок, 6 серпня 2018 р.

Марні сподівання

Літо і дачний сезон вже перейшли в свою другу половину, а невтішна ситуація в кооперативі застигла на стадії невизначеності. Сподівання, що свіжі сили в складі уповноважених внесуть і в життя колективу свіже дихання, виявились марними. Не помінялось нічого. Нічого у його базовій основі. Не було навіть спроби виконати резолюцію загальних зборів щодо переобрання правління і ревізійної комісії. А це ж не просто чиясь забаганка, це – вимога колективу, вимога Статуту, вимога Закону, вимога, зрештою, здорового глузду. Нам не вдалося навіть дістати копії протоколів зборів уповноважених, щоб, як обіцяли, опублікувати їх для загального ознайомлення.
А тим часом так зване «правління» настійно продовжує дивувати своєю бездарністю і невмінням елементарно господарювати. Хоча, правда, цим у нас вже мало кого здивуєш.
Візьмемо найочевидніше. Хіба треба мати вже так багато розуму, щоб збагнути доцільність почергового спрямування витрат на виконання необхідних робіт?
Не довели до тями ні приватизацію, ні навіть оформлення оренди земельної ділянки, викинувши невідомо куди й за що сотні тисяч наших з вами грошей. Але ж це сьогодні найважливіше питання! Без права на користування землею ми можемо навіть не помітити, як втритимо право на користування нерухомістю на ній.
Декілька сотень тисяч зникло під асфальтом з шлагбаумами при в’їзді на територію, а віддачі (принаймні поки що) – нуль.
Дах тече як решето, а на завершення розпочатого (нормального, до речі, за багато років) ремонту коштів немає. Варто зазначити, що якість цього нового ремонту вже змогли оцінити власники боксів над якими його встигли провести. І це, зауважте, заслуга не правління, це вдалося реалізувати якраз всупереч намаганням окремих його членів залучити до робіт сумнівну ремонтну бригаду за значно більші кошти і без будь якої гарантії якості. А такі, з дозволу сказати “ремонти”, проводились правлінням практично щороку. Результат: гроші - на вітер, вода - до першого поверху.
Зате двері на той же дах встановили такі, що далеко не кожен дозволив би собі подібне в квартирі чи у власному будинку.
Прикладів можна наводити безліч, але ви не гірше від нас знаєте чим грішать ті, хто через байдужість значної частини членів кооперативу продовжують бездарно транжирити наші кошти, вдавати з себе дбайливих господарів заганяючи при цьому кооператив у глухий кут.
В коментарях на нашому сайті порушується багато цікавих тем і зачіпаються болючі проблеми, але чи читають це члени правління, чи бачать уповноважені, яким ми, за великим рахунком, довірили долю кооперативу, нашої власності. Може спробувати запитати їх кожного персонально. Може щось і вдасться повернути на краще. Контактні номери телефонів опублікував в коментарях на сайті 2 травня цього року Гена.
То ж, оптимізму нам усім і не будьмо байдужими.
ДОПОВНЕННЯ
Один з наших очевидно постійних відвідувачів сайту днями (17 серпня о 17.26) написав у своєму коментарі “2 года этому сайту. И дно только бла бла бла. ... Кому эта писанина нужна???“. Назвав він себе “Анонімом”, але то байдуже. Думалось спочатку не звертати на його вже не перше “бла бла бла” уваги. Та потім закрались певні сумніви — можливо не він один так думає, може й справді не варто тратити час і сили на цю “писанину”, якщо користі від неї кооперативу ніякої. Давайте порадимось. Зробимо це тут, на сайті. Іншої можливості почути вашу думку ми не бачимо.
Але перед цим невеличка інформація.
По-перше. Оскільки ми практично не маємо жодного доступу до будь яких документів кооперативу, викласти дійсний стан справ і довести до членів кооперативу фактичну роботу правління, підтверджену офіційно, не можемо. Тому в наших публікаціях просто намагаємось акцентувати увагу на очевидних речах, які можуть бачити всі, але не всі звертають увагу. Далі слово за вами. Ви розкриваєте безліч проблем, про які навіть не згадується в основних публікаціях. Тобто, наш сайт швидше як майданчик для спілкування членів кооперативу, доля якого їм не байдужа.
По-друге. Багато, чи мало сьогодні відвідувачів сайту? Сказати важко. Членів кооперативу більше тисячі, а скільки з них хоча б елементарно вміють користуватись комп’ютером — не беремось навіть спробувати назвати приблизне число.
Надамо лише суху статистику:
  • всього розміщено публікацій - 18. Перша — 20.03.2016 року;
  • всього переглядів - 23326;
  • коментарів - 1173;
  • найбільше переглядів: 
    • 4415 “Приїхали. Але не зупинились”, коментарів - 98
    • 3559 “Дістало”, коментарів - 47
    • 2090 “Відверте нахабство”, коментарів - 212
    • 1932 “Дещо про внески”, коментарів - 149
    • 1705 “Короткий підсумок”, коментарів - 155
Ось так. Будемо вдячні за висловлені вами думки щодо цієї публікації, обіцяємо дослухатись до них і, по можливості, врахувати в подальшому.
І окремо до “Аноніма”. Якщо знаєте, що робити, щоб не було “бла бла бла” - підкажіть, будемо разом працювати на результат.
Тож думайте, зважуйте, пропонуйте. Не будьте байдужими!

131 коментар:

  1. Опять пустая писанина.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Нарешті знайшовся анонім, який напише нам щось не пусте. А може ще й підкаже що робити далі. Поважаю людей з глибоко захований розумом.

      Видалити
  2. Peter 3 серпня 2018 р. о 11:18
    Нужно внести членские взносы. Но рука не поднимается нести деньги в это бездонное и бесконтрольное чрево бухгалтерии кооператива. При этом без разницы, нал это или безнал, все уходит в пропасть бесполезную

    Вынужден повториться в комментарии к новой публикации, но более конкретно.
    Я хочу знать, куда ушли мои и тысячи членов кооператива членские взносы, а также другие денежные поступления за последние, хотя бы два года. И куда уйдут членские взносы, которые мне необходимо уплатить в таком сумасшедшем, ни чем не обоснованном размере (200.00 грн. за месяц).

    Ответ хочу получить не только я, но и все члены кооператива с конкретным изложением; сколько помесячно пришло в кассу и сколько ушло из кассы и куда, а также на что предполагается направить вновь поступающие в кассу и на банковский счет кооператива средства.

    Мы, уже не один год ждем эти ответы от вас, так называемое незаконно действующие правление (оно уже давно преобразилось в ОПГ по грабежу и уничтожению ГСК «Теремки»). Зная, что вы периодически заглядываете на этот сайт, дабы в очередной раз излить порцию яда со своего гнилого нутра, предлагаем вам начать очищаться от скверны поглотившей вас и начать давать ответы на законные вопросы членов кооператива. Ведь вы все равно на них ответите или перед законом или перед божиим судом.

    В этом трудном деле, граждане из ОПГ, вам с большим удовольствием помогут представители от членов кооператива - уповноваженные. Ведь, избрав их, члены кооператива делегировали им право задавать вопросы и получать ответы от вас управленцев нашим имуществом.

    ВідповістиВидалити
  3. Товарищи Петренки Хомяченко и Никитенки ответьте на выше поставленные вопросы куда и и сколько ушло и до сих пор уходит денег и на что,ато бугалтерия неможет предоставить статью доходов кооператива

    ВідповістиВидалити
  4. Готов уполномоченные не чешутся. Для чего они вообще.На сайте писать этого мало.Вот пускай и займутся всеми вышеперечисленными вопросами.Ато эта писанина только дай на караван.( Извините за сравнение).Воруют- так докажите,это в вашей власти.Правление ворует или бездействует-переизберите.

    ВідповістиВидалити
  5. Шановні, пропоную звернутись до норм Закону України «Про кооперацію». Стаття 12 визначає основні права та обов'язки члена кооперативу. Так от самим першим правом члена Кооперативу є УЧАСТЬ В ГОСПОДАРСЬКІЙ ДІЯЛЬНОСТІ КООПЕРАТИВУ!
    А нас умикнули від цієї участі розмовами про байдужість самих членів Кооперативу! Скільки ж можна просити – треба брати. Власноруч, так, силою, однак с документом про право на власність на частку майна Кооперативу або посвідченням члена цього Кооперативу у присутності поліції. Вона ж має захищати права громадян? Прикольно, як вона буде це споглядати!
    Однак ми ж не чинитимемо рейдерській захват. Нам лише потрібна інформація!. Потрібно лише зафіксувати у формі акта, наприклад, рішення прийняте за результатом розгляду інформації Яреми і потім розмістити його на сайті. Форма того документа не є проблемою.
    Скажете що має бути утворена якась комісія, група? Не можу погодитись, що має бути якесь рішення, наприклад, Зборів Уповноважених, про Загальні Збори взагалі мовчу. На місці фактично у форму акта вноситься інформація про конкретних членів Кооперативу які бачили зміст рішення (в акт вписується що зокрема вирішено) і своїм підписом це підтвердили. А це і буде група людей – членів Кооперативу! Вони лише реалізували своє право! А розміщення такого акта на сайті (прибравши прізвища та № боксу) донесе зміст рішення до всіх бажаючих членів Кооперативу!
    Зненацькість, гадаю, обов’язкова складова таких дій.

    ВідповістиВидалити
  6. Судя по тому что пан Петренко и Никитенко ну и козел отпущения Хомяченко молчат и предоставить информацию о доходах не могут,а только гундеть и закрывать рты другим членам кооператива,значит как воровали так и воруют.

    ВідповістиВидалити
  7. Вот новость и открытие!!!!! Ура!!!

    ВідповістиВидалити
  8. Достижение за все время.... Выявили, подвели итоги... Пишите далее. Воры, грабят, обдирают.)))) И все остаётся как и было. Ничего не меняется. Уполномоченные аууууу... Либо докажите либо, нечего плакаться на сайте.

    ВідповістиВидалити
  9. Серрр. Что вам нужно доказывать. У вас, что ничего не украли, или вы один из ворующих у нас, у кооператива.
    Быстрее второе, если учитывать стойку в которую вы стали.

    ВідповістиВидалити
  10. Сергейхочу Вам ответить,на то,что мне оооочень не нравится то ,что творится у нас в кооперативе. "Председатель" инертный ,правление преследует только свои интересы, уполномоченные бездействуют, в гараже проходной иипроездной двор, крыша течет ,здание аварийное,доходы и расходы покрытые мраком,и ТД. Но на сайте иногда читаю оскорбления на некоторые фамилии и в чем то их обвинения, с чем не согласен. Если есть факты или подозрения то есть рычаги влияния на ситуацию . Избрали уполномоченных, не поможет собирайте общее собрание и будем решать кого переизбрать а по ком может и правоохранительные органы заинтересуются. Но для этого Нада что-то делать, а не на сайте бросаться грязью. Информации много разной ,но это просто пшик без действий. Не Нада по пустому сотрясать воздух ,просто людям которых избрали для изменений пора включится ведь за кого бы они не были воруют как Вы пишете , и у них тоже. На сегодняшний день по моему мнению в кооперативе полная анархия.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Муратов Сергей Юрьевич-Уполномоченный 3-й этаж14 серпня 2018 р. о 18:55

      На сегодняшний день поступила информация об инициировании работ по ремонту кровли со стороны въезда. Ждём подписания. Сроки проведения работ 20 августа - 20 сентября + корректировка на погоду. Достигнуты предварительные договоренности об отсрочке платежа за выполненные работы. Прошу найти возможность внести своевременно оплату и погасить задолженность, дабы мы успели выполнить задуманное до зимы.

      Видалити
    2. Муратов Сергей Юрьевич-Уполномоченный, Ваше предложение, подтянуться с членскими взносами прекрасное. Но есть очень большое НО!! Кто, проконтролирует, куда ушли поступившие в кассу деньги. Отвечу НИКТО.

      Шобле засевшей в правлении и бухгалтерии я не верю и не доверяю, как большинство членов кооператива

      Поэтому, предлагаю: в договоре на выполнения работ по ремонту крыши, оговорить пункт о том, что деньги ввиде членских взносов в оговоренный период времени и в определенном суммарном размере перечисляются членами кооператива прямо на счет производителя работ.

      Впоследствии копии квитанций о переводе денег передаются в кассу кооператива для зачета как членские взносы (при этом оригиналы квитанций только предъявляется).
      Все это реально. Только нужно желание и информированность членов кооператива.

      Форму заполнения платежного документа представляю ниже:

      ТОВ “К.С.К. “ГРУП”
      Розрахунковий рахунок______________ в ______________ м. Києва
      МФО ______, ЄДРПОУ ________

      Призначення платежу: ГСК «Теремки» П.І.Б.___________ бокс ____ членські внески на ремонт покрівлі - _____ грн.. згідно договору №____ від «___»_________ 2018 року

      А это, как отправлять деньги через терминал

      Вікно терміналу:
      1. Розрахунковий рахунок одержувача
      ______________
      2. МФО
      _________

      3. Код ЄДРПОУ
      __________

      4. Сума
      __________

      5. П.І.Б. платника
      ГБК Теремки бокс хххх Петрів Петро Петрович

      6. Одержувач
      ТОВ “К.С.К. “ГРУП”

      7. Призначення платежу
      Членські внески на ремонт покрівлі згідно договору №____ від «___»_________ 2018 року



      Видалити
    3. Підтримую. Розумію, що підприємству, яке буде проводити роботи по ремонту це додатковий напряг, тому варто б запровадити нижню межу для таких прямих розрахунків. Наприклад, сума до сплати має бути не менше, наприклад, 500-700 грн. Більше – добре, менше – б не бажано, бо їм це ж все підраховувати. Хоча, Вам видніше.

      Видалити
    4. Бред. Игнатьевич, ты сам хоть понимаешь, что предлагаешь?

      Видалити
    5. Бред. Картинка для этой страницы подходит под бред Игнатьевича. А договора фирма-подрядчик тоже с каждым отдельно будет подписывать? И гарантию оплаты с каждого будет брать? А как начинать работу? После того как насобирается сумма в 300 тысяч?Или Игнатьевич прогарантирует эту сумму что бы фирма начала работу? Только диванный мыслитель такое мог придумать...

      Видалити
    6. Баран остается бараном, он даже овцой не может стать. Еще раз прочитай, что Игнатьевич предлагает.
      Я идею поддерживаю. Исполнителю по барабану каким способом будут оплачиваться его услуги. Но зато гарантия для нас, что деньги ушли по назначению, а не на деребан.

      Видалити
  11. Если мозгов и желания наводить порядок в кооперативе нет, то это бред и чушь собачья.
    Желаю вам умникам успехов в ступе с водой.

    ВідповістиВидалити
  12. Йдемо по колу, чекаємо швидкого вирішення проблеми… Може батюшку покликати, нехай обійде п’ять поверхів, посвятить, може нечиста сила завелась, тому топчемось, чи може керманичам очі відкриє на патовість ситуації - за оренду не сплачено; договір оренди не оформлено; договір про пайову участь, напевно, не підписано. І дах такий собі…
    А ви асфальт кладете, господарники?
    Банкрутство Кооперативу – це ваша мета?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Для чого ганяти святого отця по всіх поверхах, коли відомо, що нечиста сила на першому. Головне, аби кадило в нього було кілограмів на десять, щоб у тої нечисті не тільки зуби повилітали, а й голови повідвалювались.

      Видалити
  13. 2 года этому сайту.И одно только бла бла бла. Ничего не поменялось. У руля и возле финансов одни и те же. Что меняется???? Кому эта писанина нужна.???

    ВідповістиВидалити
  14. Звертаємо увагу, що 20.08.2018 публікацію доповнено певними міркуваннями щодо змісту окремих коментарів.

    ВідповістиВидалити
  15. Нема доступу та і не буде. Думаєте вам його на блюдечку дадуть. Вони ж ваші ходи давно прощитують на рази вперед. Невже ви ще не зрозуміли ,що з цими " правителями" не можливо боротися так як це робите ви. З ними потрібно їхні методи. А ви чекаєте ,що вам дадуть якісь документи. Діяти треба ,а не милостиню у них просити,поки ще не пізно. Загальні збори треба збирати ,тільки не вони повинні цим займатись ,а уповноважені та ініціативна группа. Діяти ,а не на сайті писати що правління погане нам нікуди доступу не дає. Це легше всього робити. В інших кооперативах вже давно хто хотів, той порядок навів. І це теж на теремках. Нікого не хочу образити , це моє бачення ситуації. Далі буде ще гірше для усих членів кооперативу. Час іде.

    ВідповістиВидалити
  16. Василий Иванович28 серпня 2018 р. о 10:24

    Сайт для того, чтобы разбудить сонное царство кооператива, и подготовить почву для проведения
    реальнного полноценного отчетно-выборного собрания с законно принятыми решениями.
    Вот, Вы "Анонім 28 серпня 2018 р. о 09:32,предлагаете действовать - так действуйте. Тормошите уполномоченных, собирайте народ, готовьте и проводите собрание. Я и такие, как, я, готовы Вас поддержать.

    ВідповістиВидалити
  17. Долго будите. Два года уже.Думается что уже и не стоит будить. Скоро третий год настанет а вы все будите.кто захотел тот уже давно проснулся.

    ВідповістиВидалити
  18. Сподiвання дiйсно виявились марними...

    ВідповістиВидалити
  19. Так, в ГБК «Теремки-1» все по іншому. І рішення Верховного Суду України стосовно ГБК «Теремки-1» переглядалось і було вказано на необхідність звернення членів кооперативу до Голосіївської районної у м. Києві державної адміністрації свого часу як до органу, що здійснює контроль за діяльністю ГБК «Теремки-1» (стаття 38 Закону України «Про кооперацію»), щодо неправомірності діяльності органів управління цього кооперативу.
    Про нашу ситуацію також було б поінформувати, хоча б виключно для «галочки». Це б рахувалось першим офіційним інформуванням про непорядок.
    А Загальні збори має все ж організовувати Правління! Тільки на них треба прийти не для визначення, хто більше зробив для Кооперативу, а для голосування за нового Голову! Має бути не ще одне визначення роботи Правління незадовільною, а вибори нового Голови! Або хоча б особи, уповноваженої виконувати його обов’язки.

    ВідповістиВидалити
  20. Правильно. Это Нада делать. А на общих заборах не дать заболтать реальные проблемы,как это умеют деятели ,которым это выгодно, или сорвать собрание если не их сценарий . И голову переизбрать ,а дальше если выбрать адекватного и волевого человека и правление поменять. Тогда и будет что-то толковое. Это надо делать уполномоченным ,их для этого и выбрали.

    ВідповістиВидалити
  21. т.н. Правление, когда уже наконец заработает пропускная система? На что потрачены наши деньги?

    ВідповістиВидалити
  22. Так точно деньги потрачены на Петренко и Никитенко,а остаток на никому ненужный шлагбаун который поставили для наружной стоянки,хотя этот шлагбаун должен стоять на вьезде в кооператив и охрана сидеть в помнщении где окупированный Петренком шиномонтаж и охранять кооператив а не собирать деньги с открытой стоянки

    ВідповістиВидалити
  23. От добре б про це пам’ятати, коли Правління надумається піднімати щомісячні внески, що б грошей вистачило, тіпа, і на землю! Щоб на тих, хто має бокси у п’ятиповерховому гаражі поділили розмір плати за землю на якій він побудований, а решта – власник(и) паркінгу! Хто використовує – той і платить!
    Площа т.з. «будівельної плями» гадаю відома.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Небайдужий очень24 вересня 2018 р. о 22:49

      Господа, члены гаражного кооператива «Теремки», вот одно из творений нашего государства, которое вступает в силу в октябре 2018 года:

      "У жовтні в Україні стартують аукціони з оренди землі
      сегодня 21:45

      У жовтні цього року відбудуться перші аукціони у системі ProZorro.Продажі з оренди землі. Про це повідомив перший заступник міністра економічного розвитку та торгівлі Максим Нефьодов, передає УНН з посиланням на Мінекономрозвитку.
      “Прозорій оренді землі — бути! Вже в жовтні очікуємо на перші аукціони в ProZorroПродажі. У п’ятницю зробили ще один вагомий крок для запуску прозорої оренди землі — підписали Меморандум з TAPAS Рroject (програма „Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах“, — ред.)”, — процитувала прес-служба Нефьодова.
      Нагадаємо, державне підприємство “Система електронних торгів арештованим майном” (СЕТАМ) запускає пілотний проект з продажу прав оренди державної землі.
      За інформацією “СЕТАМ”, до продажу будуть запропоновані права оренди на 10 ділянок загальною площею 210 гектарів, по дві в Кіровоградській, Одеській, Сумській, Львівській та Чернігівській областях. Згідно із процедурою, визначеною Земельним кодексом України, торги можуть відбутися не раніше ніж через 30 днів після експозиції лотів"

      Я думаю, что это должно натолкнуть Вас на то, что кем-то очень жаждущим и способным может быть выкуплено право аренды земельного участка, на котором расположен наш кооператив.
      Почему так, потому, что шлагбаумы и крыши затмили основной вопрос – у нас почти год нет договора аренды земельного участка, на котором находиться наш кооператив. К этому кооператив привели великие комбинаторы «никитенки-петренки».
      А теперь анализируйте перспективу кооператива «Теремки».

      Видалити
    2. Абсолютно. Неймовірно правильне питання! ЩО ТАМ З НАШОЮ ЗЕМЛЕЮ??? Агов "правління", що ви зробили, щоб у нас завтра не відібрали землю? Це ж ваші зокрема, придурки, доходи і гроші!

      Видалити
  24. Наконец то понимаем......600 тысяч украдено, а никто даже не удосужился коллективное заявление написать в прокуратуру. Хомяченко дурачка включил и рад. Есть методы заставить его ответить за свое деяние через суд и правохранительные органы. Неужели в кооперативе нет грамотных юристов? Своим бездействием или не грамотными действиями мы делаем еще хуже. Думаю есть над чем задуматься и работать. Товарищи уполномоченные Вам надо проявить активность в этом плане. Здесь работы для органов очень много, а членам кооператива хуже уже чем есть не будет.

    ВідповістиВидалити
  25. Ну, почему же, помнися, кто-то обращался в прокуратуру. Но чем это закончилось – без понятия. Хотя, думаю, ничего интересного для себя они не нашли. Они не будут защищать частную, коллективную собственность, а с землей явной проблемы нету. А чем закончилось хождение представителей БТИ по гаражу? Хоть здесь вопрос закрыли?
    А договора аренды нету, кажется с декабря 2016! Только уполномоченные ничего не решают. Необходимо определится с кандидатурой нового Председателя Правления! Есть ли человек готовый разгребать этот срач? Человек, которого поддержит Общее Собрание? И Правление бы обновить.
    Так что нужно Общее Собрание! Нужны кандидатура(ы)!
    Нужно самим наводить порядок! Самим!
    Органы с работой по госсектору успешно справляются?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Договор аренды земельного участка закончился 31 января 2017 года, но за 3 (три) месяца до окончания договора арендатор должен был сообщить письменно арендодавцу о желании продления договора аренды (пункт 11.7 договора №79-6-00830 от 31.января 2012 года).
      Но председателем кооператива по настоянию некоторых заинтересованных в развале кооператива членов правления ничего не было сделано для продления договора аренды, т.е. были преднамеренные преступные действия для разрыва договора аренды земельного участка.
      Этот вопрос, как и многие болезненные проблемы кооператива, неоднократно обсуждались на этом сайте.

      Видалити
    2. От, спасибо, что уточнили. Только даже если бы за три месяца документы были поданы, ничего бы не было! Развал планомерный с 2009 года! Не, пожалуй, попозже. Кода пришел этот Председатель? Удивляюсь, как в декабре 2009 года вышло решение Киеврады № 990/3059 по земле для Кооператива! Кто это все слепил воедино??? Кто этот мастер??? Или тоже, какая-то юркомпания лепту внесла?
      Читайте письма Держкомзема, Киеврады и решение, Дмитрий, они прикреплены к предыдущей статье на этом же сайте. Наши управленцы про..ли сроки для оплаты паевого участия, точнее им помогли это сделать (теперь эта сумма будет в восемь раз больше), а без этого договор аренды земли нам не продлят, не продлили… Не верю, что б с апреля 2018 что-то поменялось в лучшую сторону.

      Видалити
  26. Перечитую Протокол зборів ГБК «Теремки» від 25.11.2017 і дивуюсь, звідки взяли, що «на обліку 1121 член кооперативу»? Стільки, можливо, гаражів, боксів, а їх власників (користувачів) не приймали ж до Кооперативу! Гадаю, цю цифру вивести можна при бажанні! Треба підняти папери, порівняти прізвища і буде вам цифра дійсних-живих членів кооперативу, ну, плюс-мінус якась кількість. З іншого боку, у Голови мала б бути папка заяв на включення до членів Кооперативу. Рішення не приймалось, однак Голова, мав би формувати список на включення, бухгалтер відмічати наявність/відсутність заборгованості по конкретному боксу. Ті, хто придбав, отримав у спадщину бокс, гараж також мали б писати заяви, прикладати копії відповідних документів і наполягати!
    До речі, невиконання певних обов’язків (не оформлення землі Кооперативу) Головою – це саботаж! Згідно із статтею 166 Цивільного кодексу це підстава виключення із членів Кооперативу!

    ВідповістиВидалити
  27. Здесь уже не саботажем пахнет,а преступлением. Деньги то ушли и безтолку.

    ВідповістиВидалити
  28. Злочином є передбачене Кримінальним кодексом суспільно небезпечне винне діяння (дія або бездіяльність), вчинене суб'єктом злочину. Не є злочином дія або бездіяльність, яка хоча формально і містить ознаки будь-якого діяння, передбаченого цим Кодексом, але через малозначність не становить суспільної небезпеки, тобто не заподіяла і не могла заподіяти істотної шкоди фізичній чи юридичній особі, суспільству або державі (ст.11).
    Разом з тим, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду (с.2).

    ВідповістиВидалити
  29. Вот и направьте свои юридические знания в помощь по наведению порядка в кооперативе. А умом блестать здесь не Нада. Интернет большая инциклопедия.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Согласен с Небайдужим. Оснований для применения уголовного кодекса к Никитенкам (обоим) Петренко и Хомяченко достаточно. Осталость выбрать статьи с точки зрения полиции и прокуратуры, а не с точки зрения адвоката.

      Видалити
    2. Мои знания и направлены в помощь решения проблем Кооператива. Только мои наработки вас не устраивают! Проект статута, направленный на ваш адрес – где? Ни слова о нем! А документ, кстати, не из интернета (вы-то предложенный проект списали из интернета – один в один!) Но в нем не то, что нужно вам! А документ в четком соответствии с нормами, как Закона Украины «О кооперации», так и Хозяйственного кодекса и не только. Не такой – давайте замечания! Выдержки из законодательства – никому не нужны! Комментарии с указыванием статей, решений суда – никакой реакции. И шо даст присутствие? А «Нада» или «не нада» это уж не вам решать.
      К сведению согласного с Небайдужим: для применения норм Криминального кодекса Украины нужно не «выбирать» статью, а инкриминировать ее конкретному человеку за совершенное им преступление. А для обвинения в преступлении предоставляют подтверждающие документы! Если это нанесение тяжких телесных, то мед. освидетельствование, если это растрата, то должен быть финансовый документ! Кроме того, есть сроки на протяжении которых обвинение может быть предъявлено. А вы чем располагаете? Трепню на сайте к иску в суд не подвяжешь. За письма, конечно, огромное спасибо – сориентировали! Хотя, наверное, уже сами пострадали из-за их огласки. Ваше предложение «по поводу обращения с письменным заявлением на имя председателя кооператива с обязательной регистрацией заявления для получения интересующих меня документов» смешно – они шо сами себе враги? Кто добровольно даст добро на просмотр, копирование, ну, думаю, не одного документа, если этот документ говорит о преступных действиях?
      Можна было бы еще разместить и определение понятия «презумпция невиновности», хотя, интернет вам в помощь. Если две статьи из Криминального кодекса шум сделали, то что еще говорить.
      Я вы, вижу, специалисты – основания для применения нашли! Только, вот на Майдане больше сотни людей положили, оснований море – кого посадили?
      Да, есть основания для обвинения и Хомяченко, и Петренко, (о преступных действиях Никитенко знаю не много) но, доказательная база …, сроки ..., кстати, и госпошлина!
      Ой, да что вам говорить, у вас же тоже есть юристы – что ж они?

      Видалити
    3. Давайте почнемо зі статуту. Коли та кому конкретно, Ви, передавали свій проект статуту?

      Видалити
    4. вт, 26 дек. 2017 г., 15:23 autoterem - прикрепленный файл

      Видалити
  30. Опять сплошное блаблабла

    ВідповістиВидалити
  31. Идите и подавайте заявление в прокуратуру - хуля тут геройствовать

    ВідповістиВидалити
  32. Так, Петренко вроде подавал заявление в прокуратуру, только не себя.
    А вообще, все Ананоми, действительно не устраивайте в пространстве бла-бла, а хоть какие-то движения сделайте для наведения порядка в кооперативе. Этот пустой петренко-никитенсковский бла-бла надоел

    ВідповістиВидалити
  33. Согласно статье 53 Хозяйственного процессуального кодекса прокурор может обращаться в суд в интересах государства! В исковом или другом заявлении, жалобе обосновывается, в чем состоит нарушение интересов государства, необходимость их защиты, определенные законом основания для обращения в суд прокурора, а также отмечает орган, уполномоченный государством осуществлять соответствующие функции в спорном правоотношении.
    Для примера, есть решение Хозяйственного суда г.Киева от 15.02.2012 р. № 62/74. Правда, думаю, никто его читать не будет. Да и не знаю, есть ли оно в интернете. Может быть есть в Реестре судебных решений.
    Поэтому, думаю, прокуратура не будет инициировать судебное разбирательство по вопросам Кооператива. Земля выделялась под коллективное гаражное строительство – цель достигнута – гараж построен! А то, что в кооперативе не все в порядке, так что они сделают? Использование остальной земли под паркинг, думаю, даже на руку – больше места по дворам!

    ВідповістиВидалити
  34. Также небайдужий9 жовтня 2018 р. о 11:58

    Вижу два комментария "Анонім 5 жовтня 2018 р. о 14:13" и "Анонім 9 жовтня 2018 р. о 11:13". С моей точки зрения это один и тот же человек писал. Ну, неужели так тяжело себя обозначить, хотя бы Анонимом с цифрой или еще как-то.
    Далее, здесь уже писалось, что нам членам кооператива нужен юрист, который поможет разрешить ком проблем возникших в кооперативе.
    А, Вы, Аноним без имени, только демонстрируете наше невежество в законодательстве.
    Мы об этом сами знаем. Поэтому, Вам, необходимо взять показать и сделать, так, чтобы существующая нормативно-правовая система была использована на пользу кооперативу, а не во вред.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Зачем обозначения? У меня специфический стиль – узнаваемый! Нигде не говорю о невежестве! Повторюсь, просто «разбираю» ситуацию. Но, по ходу, это делаю только я. Зачем вам юрист? Чтобы показал и сделал! Не, это много. Уже столько было расписано, объяснено, даже проект брошено – и что? Не, не нужен вам юрист. Вы не готовы слышать. Да и не все проблемы кооператива может разрешить юрист. Число действительных членов кооператива как узнает юрист?

      Видалити
    2. Также небайдужий16 жовтня 2018 р. о 11:14

      Это словоблудие да на пользу кооператива. Вся интересующая, Вас информация лежить на полочке. Чего же не берете.

      Видалити
    3. Вся нужная мне информация уже сложилась в картинку!
      «Взять с полочки» это можно, но цель? С какой целью использовать эту информацию? Вопрос без ответа! Судебное разбирательство – только говорильня, никто серьезно об этом не задумывается. Для движения дальше, определения цифры, количества, тут, одинокие реплики и мелкие разборки. Да и новых лиц не наблюдается. В итоге смысла в дополнительной информации нету!

      Видалити
    4. Также небайдужий16 жовтня 2018 р. о 16:47

      Все тоже и ничего конкретного.

      Видалити
    5. А вроде шо-то конкретное таки положили "на полочку". Замануха да и только. Я делаю не то, что мне "необходимо"((( Но, между прочим, все конкретное, что нужно было бы сделать для движения вперед - уже сказано здесь! А если у Вас есть то, что мне очень интересно (договор), то скан-копию бы на ел.ящик. Но это исключительно личный интерес без распространения! Потом поделюсь впечатлением на ел.ящик с которого придет скан.

      Видалити
  35. Ну что же... Пришло СМС что до 1 ноября нужно получить пропуска в бухгалтерии. В приемные часы. Кода там у нас эти часы? Помниться вторнов 9-17 и четверг 14-18?
    Полтора рабочих дня в неделю. Очередь будет мама не горюй. Чем думает Правление. Давайте хотя бы по вечерам ежедневно выдачу организуйте. Платим один фиг столько, что за эти деньги бухгалтерия должна круглосуточно работать.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дійсно, хоча б на цей час могли б попрацювати щовечора, щоб нормально процес зробити. Але, певно, їм дуже хочеться про себе багато цікавого почути з черги, яку вони збираються влаштувати.

      Видалити
  36. Все пропало шеф! Все пропало! Гараж закрывают! Должников (большинство, бо я манал платить за каморку как за хоромы в центе) не пущают в гаражи! Братва сносит на хрен шлягбаумы, ветераны АТО выносят все пуководство в ближайшую посадку! Инициативная группа берет печать в руки и наводит порядок!!! ДАЕШЬ ПЛАТЕЖИ по 50 грн!!!

    ВідповістиВидалити
  37. Вот соберется в следующий вторник или четверг вечером после работы очередь под бухгалтерией и там можно и Майдан организовать.

    ВідповістиВидалити
  38. Они от очередей кайфуют. Лохи всегда терпят и не мычат( извините за грубое сравнение) .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Где наши незабвенные уполномоченные. У них прав навалом, обязанности перед членами кооператива тоже есть.
      Уполномоченные, так разжуйте нам темным суть, цель и порядок мероприятия затеянного давно безполномочной стайкой так называемого правления.
      А крыша, что уже не течет, или будем крыть пропусками.

      Видалити
  39. Спасибо петренку За наш счтет членов кооператива были установлены шлагбауны,теперь платная стоянка под охраной

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Правильно сказано: платная стоянка под охраной, но она же под контролем того же петренка и Ко.
      Все таже игра в "одни ворота".
      Так все-таки, что же с крышей и размером обоснованных членских взносов. Кто даст ответ.
      Я понял, что этот сайт открыт для всех,но желающих лиц с числа сегодня управляющих коооперативом, а также уполномоченных дать нам какие-либо разъяснения по волнующих нас вопросам нет.

      Видалити
  40. Пропуск не дадут потому что нарисовали долгов с неба взятых! Если нет договора аренды, то за что такие платежки? ОТКУДА ТАКИЕ СУММЫ???? У людей по 40 - 50 грн взносы и никто не стопорит на въезде и не сбивает бабло. 15 минут бесплатно а потом 10 грн в час! И ежу понятно сделано, чтоб мимо кассы не несли. Но только я к своему гаражу и так имею право доступа на правах собственности. Народ не молчим, валяйте эти шлагбаумы, вытуряйте охрану,, ОЧНИТЕСЬ!!!!

    ВідповістиВидалити
  41. Заплати взносы и спи спокойно! Никто за тебя их платить не должен!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ты, мешок с деньгами, и много же ты за кого-то заплатил. Мне кажеться, что ты та гнида, которая жирует за счет денег, выдавлиемых различными методами из нас членов кооператива. Настанет время, что ты точно спать не будеш.

      Видалити
    2. Закусывать надо, Женя!

      Видалити
    3. Ты, мне наливал.

      Видалити
  42. Микола 3-й поверх12 жовтня 2018 р. о 15:31

    А коли точно ті часи прийому у бухгалтерів?

    ВідповістиВидалити
  43. Аноним ты миллионэр? Вот и плати! Мне есть куда деньги деть, а дебильное руководство довело блин все до такого, что и гараж не продашь и платить дорого! Как чемодан без ручки. Ну и как не возмущатся?

    ВідповістиВидалити
  44. И еще... Если договора аренды на землю нет, то откуда тогда взялась сумма взносов 200 грн? Если ГБК и так себя прекрасно окупает? Где деньги Зин?

    ВідповістиВидалити
  45. Шлагбаумы произвели такой фурор???

    ВідповістиВидалити
  46. Настя Охріменко16 жовтня 2018 р. о 08:40

    Уполномоченных вообще-то для чего избирали? Им фактически доверили судьбу кооператива, а результата пока - ноль. Какие хотя бы планы? Напишите здесь на сайте вместе с правлением. Люди его все же читают и многим не безразлично что делается в кооперативе. Свой сайт сделать не получается, так пользуйтесь тем, что уже есть готовое, к тому же бесплатно. Или амбиции не позволяют?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Какие планы? План один уже много лет: держать в неведении кооперативщиков, ни черта не делать, в плане обновления списка (определения числа) действительных членов кооператива, «вешать лапшу» о проблемах с проведением собрания, с оформлением земли, но активно снимать и использовать деньги!
      Когда же этот пузырь лопнет?
      Когда же к людям придет понимание того, что нужно действовать! Не оглядываться на их «низя» или так надо, а реализовать свое право собственника, право члена Кооператива. Они могут хозяйствовать на грани закон-беззаконие, а мы? Когда же соберется обозленная масса (умышленно упускаю цифру!) на общее собрание и примет решение об избрании нового Председателя и Правления – новых людей? А кто с этим решением будет не согласен – пущай опротестовывает и доказывает!

      Видалити
  47. Все это познавательно. А пока деньги в кассу если хотите везжать в автокооператив и не жужите. Много трёпа,мало дела.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Синоним анонима16 жовтня 2018 р. о 21:56

      А сколько же ты внес за все свои гаражи, за потребляемую электроенергию, за воду, за сауну, за территорию кооператива использанную для личной стоянки. Колись и мы расколимся и побежим платить,правда это зависит от того как ты расколишся. Покажи пример, будь-же Чапаем.

      Видалити
  48. Неуважаемые господа правления которые поставили этот шлагбаун и выдали карточки,только не сказали членам кооператива что для того что бы выехать нужно приложить карточку в окошко,а для того что бы вьехать просто подьехать и постоять шлагбаун откроеться через секунд 5-6,но это до первого числа,а если прикладывать карточку на вьезд сейчас то шлагбаун сбивается и неоткрывает пока ты не перестанешь прикладывать,

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Алексей Васильвич17 жовтня 2018 р. о 23:24

      Адміністратор блогу видалив цей коментар.

      Видалити
  49. По кооперативу ходит информация о том что вторую половину крыши, ту что от центральной рампы и в сторону Дублера никто уже не собирается делать, вообще.
    Сделали половину от Окружной за общие деньги всё получается.
    Какая-то "комиссия" ходила по крыше и вынесли вердикт что со второй половиной и так всё отлично, нужно только почистить "дождевые трубы".
    У кого-то есть более точная информация? Кто был в комиссии, когда она была и т.д.
    Как попасть на крышу вообще можно обычному смертному?

    ВідповістиВидалити
  50. И трубы Нада чистить, и крышу делать. Одно не исключает другое. Есть люди которые этим занимаются професионально., Пока другие только болтают. Вопрос в деньгах и в том ,чтобы не делать не нужную работу. Всему свое время.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А люди делающие свои дела за наши кровные числятся членами правления кооператива (правда давно не имеющие на это юридического права)и это с позволения баранов с уже обломаними рогами. Поэтому бодаться нечем, да и зачем. Пусть этим занимаются другие.

      Видалити
  51. То есть получается вот что:
    "делать не нужную работу" - это перекрывать вторую половину крыши???

    Повторюсь - ВТОРУЮ ПОЛОВИНУ КРЫШИ УЖЕ НИКТО ДЕЛАТЬ НЕ БУДЕТ!
    ТАМ БУДЕТ ТОЛЬКО "ЧИСТКА" ТРУБ.
    ЭТО ОФИЦИАЛЬНАЯ ИНФОРМАЦИЯ И ТОЧКА! "Шеф" сегодня подтвердил это устно, но отказался отвечать кто был той "комиссией" что "лазила по крыше" и "изучала каждый шов рубероида" в сухую погоду и т.д...

    ИНТЕРЕСНО КАК "ЧИСТКА ТРУБ" ПОМОЖЕТ, ЕСЛИ В ЛИВНИ И В ОТТЕПЕЛЬ ЗИМОЙ, У МЕНЯ ПЕРЕД ГАРАЖОМ !!НА ТРЕТЬЕМ ЭТАЖЕ!! НАЧИНАЕТСЯ КАПЕЛЬ С ПОТОЛКА И ЗАТЕКАЕТ ПОД ВОРОТА В ГАРАЖ...

    ВідповістиВидалити
  52. Вот поэтому и заниматься должны специалисты. Чтобы ответить делом на ваши вопросы. Сделают увидим. Все взаимосвязанно. Я был на крыше по поводу своего гаража. Писал письмо и уповноваженному. Все глухо . Потом поднялись с некоторыми членами правления и специалистом по кровле и нашли причину потопа в моем гараже. Человек точно определил что и как ( мое мнение). Думаю все сделают и у многих вопрос по затеканиях исчезнет. Как было ранее кем-то написано " главное желание и деньги". Оно само по себе не сделается.

    ВідповістиВидалити
  53. А я думаю всего лишь два коктеля молотова один в бухгалтерию,а второй в сто,и все станет на свои места,по другому никак

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Сегодня это вынужненная необходимость для реальных решений.

      Видалити
    2. Це писали дві людини, чи одна й та ж? Невже так складно підписатись хоча б якимось псевдонімом (Іван, Гаврило, Сара, Рональд чи Джульбарс)?

      Видалити
    3. Дві різні людини18 жовтня 2018 р. о 17:09

      писали. Якщо хочете буди третім,приєднуйтесь, а найкраще щоб були сотні. Головне массовість підримки дій.

      Видалити
  54. Всем нада подавать коллективно иск в суд. Иначе ничего пустой болтовней не добьемся. Этими незаконными шляхбаумами просто всех членов кооператива которые въезжают с этой стороны кучка проходимцев нагибает и будет теперь диктовать свои условия, которые есть не законные и давно не легитимны. Не будьте баранами .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Що для цього треба и хто підготує цей позов. Якщо знаете як це зробити, то підготуйте позов. Підписанти найдуться.

      Видалити
  55. Готов скинуться на юриста. Организовывать нужно уповноваженным и нормальным людям ,которым не наплевать на все. Только за. Время против нас.

    ВідповістиВидалити
  56. Настя Охріменко18 жовтня 2018 р. о 21:34

    Все хотят, чтоб делал кто-то. Кто? Я снова ставлю тот же вопрос - для чего избирали уполномоченных? Немного по другому - с какой целью они собирали подписи, для чего давали согласие быть уполномоченными? Ну не верится мне, что всех их уговорили или запугали нынешние проходимцы. Нет лидера? Возможно. Тогда это пахнет тупиком. Если шли в уполномоченные, что-то же думали, наверное понимали, что нужно будет жертвовать своим личным временем, нервами. Если я не имею на это ну никакой возможности, то я и не стала занимать чьё-то место в этом почётном и ответственном списке.
    Небайдужие, а вы-то что становитесь "байдужыми"? Выдохлись? Понимаю, но видимо без вас тут дело с мёртвой точки не сдвинется. На уполномоченных надежды, наверное, действительно были напрасными.
    Ну вот, как-то так. Достало. Не судите строго за несколько эмоциональный тон комментария, за то, что сама "активничаю" лишь на сайте, но... Понимаю, можете упрекнуть, что давать советы и критиковать проще чем самомй взяться за конкретное дело, но по другому, поврьте, не получается, не в моей воле.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Да Небайдужие, как раз и оказались самыми что ни на есть байдужими! Всех сводят и наблюдают со стороны!

      Видалити
    2. Небайдужие все-таки вспенили болото в нашем кооперативе, разшевелили безразличие членов кооператива к судьбе кооператива. С большой надеждой запустили процесс восстановления статуса уполномоченных от членов кооператива. Но... как видете чувство безразличия сильнее чувства собственного достоиства и желания защитить свою собственность от разрушения.

      В каждого человека есть предел прочности, который особенно быстро иссякает при отсутствии желания в окружающих поддержать стремления и деяния необходимые для пользы этого же окружения. Нет приемственности эстафеты.

      Вот пока этот сайт пытается поддержать огонек желаний в наведения должного порядка в нашем кооперативе и защити его от уничтожения.

      Люди не будьте равнодушны к своей собственности, особенно когда Вас грабят.

      Видалити
  57. Ось група на Фейсбук https://www.facebook.com/autoterem/
    Наскількі я розумію група теж створена автором нашого сайту. Так?
    Пропоную всім поставити лайк групі на ФБ і підписатись на новини, а до Адміна (автора) сайта - велика подяка та прохання дублювати в групу на ФБ всі новини / статті. На сайті зроблена велика робота, але більшість членів кооперативу взагалі не в курсі.
    Достатньо поспілкуватись з людьми в черзі на оплату та коли було БТІ на замірах, частина взагалі використовують бокси як свалку для домашнього майна, частина здає лівим людям.
    Тобто їх взагалі не хвилює: відустність ламп та освітлення в коридорах, протікання даху, відсутність відеокамер на коридорах всіх поверхів, космічний розмір плати, те що іноді не можливо заїхати чи виїхати з будови через те що площадка заставлена "нічними гостями" впритул до воріт вїзду/виїзду.
    На Фейсбук є деякі свої переваги, всім, хто підписаний, приходять новини, а про сайт люди тількі іноді згадують, коли якісь проблеми або побачили в гаражі об'яву з силкою на сайт.
    Також на ФБ можна додавати фото "достіжЄній нашего колхоза ім. ..."
    Необхідно в шапку сайту додати силку на групу в Фейсбук.
    Дякую всім небайдужим!

    ВідповістиВидалити
  58. А який сенс займатися писаниною? Час спливає . Скоро вони і абонплату піднімуть з такими пасивними протидіями і спробуйте не платити.... будете кланятись їм і нести гроші . Ще трохи і будете не тільки з дозволу їх величностей в"їзжати до СВОГО боксу , а і заходити поки ще бокс ВАШ. За наші гроші вони диктують свої не законні а деякі і злочинні дії. Це лише початок. Спіть далі панове небайдужі, уповноважені, і тд.

    ВідповістиВидалити
  59. Какой же гадюшник этот гараж! Мужики, а хуже баб базарных. Сектора «ПРИЗ-ВЫХОД» не будет! Да и вариантов выхода-то не много.
    Выход только через Общее Собрание! Цифра «1121» не отправная!!! Повторюсь – 1121 объектов (боксов, гаражей), но благодаря бездействию керувальникив действительных членов кооператива (могущих поднять руку и опротестовывать) меньше! Задумайтесь, прикиньте, как много соседей поменялось? Необходимо Общим Собранием, какой бы численности оно не было, закрепить исполнение в Кооперативе требований законодательства!!! Подобрав правильно повестку дня мы «унеможливим» его «оскарження» и сдвинемся с мертвой точки!
    Не ждите чудес чудите сами! (КОЛЯ)

    ВідповістиВидалити
  60. Гадюшник выгоден некоторым членам правления и томуже клоуну хомяченку. Они целенаправленно этого добиваются. У них есть личные планы на ту землю что возле эподрома за которую платят члены кооператива, поэтому там якобы организована незаконная стоянка и тд. Общее собрание давно пора собирать. Вопрос кто это будет инициировать. Если " правление" то исход его давно предсказуем. Должны этим занятся уполномоченные и инициативная група членов кооператива. А нет так скоро увидите на земле гаража СТО или торговый центр Еподром молл. ( Саша)

    ВідповістиВидалити
  61. Спяще-безразличные господа, это вам на момент пробуждения:

    "Прокуратура обратилась в суд с исковым заявлением о взыскании задолженности по арендной плате, расторжении договора аренды и возвращении в коммунальную собственность земельного участка, нормативно денежная оценка которого составляет почти 400 тыс. грн.

    Об этом сообщили в прокуратуре Киевской области, передает СтройОбзор.

    Еще в августе 2012 года между Яготинским городским советом и физическим лицом был заключен договор аренды земельного участка для размещения гостиничного комплекса на территории города.

    Согласно условиям указанного договора, строительство объекта должно было быть завершенным еще в 2016 году, однако до сих пор земля остается без каких-либо зданий и сооружений. Кроме того, арендатор допустил задолженность за пользование землей – 90 тыс. грн.

    Суд согласился с доводами прокуратуры и удовлетворил исковое заявление в полном объеме."

    Такая перспектива ожидает наш кооператив, если вы поздно проснетесь. А может быть уже бесполезно просыпаться.

    ВідповістиВидалити
  62. https://gordonua.com/amp/news/money/garazhnyy-kooperativ-chto-eto-v-chem-ego-preimushchestva-i-kak-sozdat-kooperativ-446804.html

    ВідповістиВидалити
  63. Бдительный аноним2 листопада 2018 р. о 21:28

    А когда с тыльной стороны шлагбаумы поставят? Непорядок! Что, Валера в свой гараж бесконтрольно ездить будет? А шлагбаумы на мойку, на СТО BMW?

    ВідповістиВидалити
  64. Не менее бдительный2 листопада 2018 р. о 22:51

    Главное не в этих игрушках, хоть на них потрачены наши деньги. Все игрушки надоедают. ломаються и выбрасываються.
    Главное остановить разворовывание наших денег и не допустить уничтожения кооператива. К такому состоянию кооператив довело сегоднейшее самозванное правление кооператива.

    ВідповістиВидалити
  65. Петренко, шлагбаумы твоя идея – напиши на сайте, отправь СМС, прицепи на стойке шлагбаума инструкцию как пользоваться карточкой: куда совать или прикладывать, какой стороной, для чего кнопка, сколько ждать подъёма стрелы и тому подобное. Поставьте охранника на первое время чтобы подсказывал, а не анекдоты травил с шиномонтажниками. Или ты своё уже поимел, дальше пускай каждый сам разбирается как сумеет.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Сливки сняты. А вы играйтесь, пока игрушка не сломалась. По правде говоря это свинячее рыло петренко и сам не знает как пользоваться этой игрушкой. Оно ему и не надо, он свое сорвал.
      Только от нас всех зависит, будет ли он и ему подобные и дальше жировать за нас счет

      Видалити
  66. Сливки со шлагбаумов, скорее всего тоже сняты, и будут сниматься дальше в процессе эксплуатации. Но неужели сойдут с рук «сливки» которые ушли с кассы кооператива в ходе решения вопроса так называемой приватизации земли. Это же сегодня важнейший вопрос. Шлагбаумы можно ставить и убирать, крышу можно ремонтировать хоть два раза в год, можно даже бидэ в туалетах поставить, но если останемся без земли… Сама собой проблема не решится. Кто-то должен ответить. Уполномоченные, вам дали полномочия. Проснитесь!

    ВідповістиВидалити
  67. Шановні, усе це дуже добра, однак, Київській міській голова В.Кличко, рішенням від 13.09.2018 № 1370/5434 продовжив на 2018 рік дію понижуючого коефіцієнта – 0,50! У наступному році буде – 0,80, але для об'єктів будівництва розташованих на земельній ділянці, яка належить замовнику на праві власності! Шанс для Кооперативу!
    Правление, будьте же благоразумны, полтора месяца для подготовки и подписания под елочкой договора о паевом участии – шикарно! Главное ж первый взнос… Правда там есть фраза «Зазначені понижуючі коефіцієнти застосовуються за умови сплати нарахованої за пільговою ставкою пайової участі у відповідному році», ну, то уже завтра.
    І про знижку ж не забудьте «на вартість інженерних мереж та/або транспортної інфраструктури».
    Маю надію, що приймання-передача відповідних об’єктів інженерних мереж та/ або об’єктів інженерно-транспортної інфраструктури до комунальної власності територіальної громади міста Києва не є проблемою для Кооперативу і форма розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) про прийняття відповідних об’єктів до комунальної власності територіальної громади міста Києва, гадаю, добре напрацьована.
    От, щодо висновку Департаменту внутрішнього фінансового контролю та аудиту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) за результатами перевірки вартості (без ПДВ) та обсягів фактично виконаних робіт вартості за кошторисом по кожному об’єкту (що зазначений разом із інженерними мережами) нічого сказати не можу, та то і не моє.
    Це ж перший етап договору оренди землі!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Щось дуже закручено. Земельна ділянка на якій розташованний ГБК "Теремки" є комунальною власністю міста. А кооператив сьогодні, дякуючи "прославленной организованной преступной группировке" в складі правління кооперативу, є нічим на цій ділянці. Це рішення Кличко підписував для структур, які мають якісь юридичні права, а ми їх вже не маємо.

      Видалити
  68. Персонально для Кіндрата, «сумлінного» власника:
    Рішенням Київської міської ради IV сесії VI скликання 24.12.2009 № 990/3059 «Про передачу гаражно-будівельному кооперативу «Теремки» земельної ділянки для експлуатації та обслуговування гаражів по вул. Василя Касіяна, 1 у Голосіївському районі м.Києва» ГБК «Теремки»:
    затверджено проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки ГБК «Теремки» для експлуатації та обслуговування гаражів на вул. Василя Касіяна, 1 у Голосіївському районі м. Києва;
    передано ГБК «Теремки», за умови виконання пункту 3 цього рішення, у короткострокову оренду на 5 років земельну ділянку загальною площею 2,19 га для експлуатації та обслуговування гаражів на вул. Василя Касіяна, 1 у Голосіївському районі м. Києва.
    ЗОБОВ’ЯЗАНО ГБК «ТЕРЕМКИ»:
    - виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;
    - у місячний термін звернутись до Головного управління земельних ресурсів виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) із клопотанням щодо організації робіт по винесенню меж земельної ділянки в натуру (на місцевість) та виготовленню документа, що посвідчує право користування земельною ділянкою;
    - забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, що знаходяться в межах земельної ділянки;
    - ПИТАННЯ ПАЙОВОЇ УЧАСТІ ВИРІШИТИ ВІДПОВІДНО ДО РІШЕННЯ КИЇВРАДИ ВІД 15.11.2016 № 411/1415
    В последнем абзаце позволена вольность, потому что документ, указанный в этом решении уже не действует. А все это указано в письме, Департаменту економіки та інвестицій (Київської міської державної адміністрації) від 28.02.2018 № 050/05-1447, размещенном на этом сайте, подвязанном к предыдущей статье.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Щось не бачу у Вашому викладі про те, що ГБК "Теремки" є власником земельної ділянки на якій розташований кооператив. Навіть пролонгацію договору оренди цієї ділянки правління кооперативу, яке давно не правомочне на велику біду для кооперативу - просрало (пробачаюсь за таку доступну для сприйнята характиристику дій правління)

      Видалити
    2. А Ви нічого не путаєте? Я не Ярема, у мене обов’язків нема з приводу оформлення земельної ділянки, і не юридична особа з надання юридичних послуг, і гроші мені за те не платять. А те, що ця юридична особа просрала, вибачте (але, так, дійсно доступніше для сприйняття) строки укладення договору про пайову участь, а наступним етапом і про оренду земельної ділянки, то такі да! Однак повторюсь, якщо до 1 січня 2019 Кооператив не укладе договір про цю пайову участь, то про договор оренди земельної ділянки з нами і говорити не будуть! А у 2019 році сума буде більша, і у нас же площа чимала, і інженерно-транспортна інфраструктура, напевно на великі гроші не потягне (це мабуть від відгалуження до лічильника???)!

      Видалити
    3. На сьогодні не має значення, Ярема Ви чи не Ярема.
      Просто, повторюю ще раз, завдяки бандитам з правління кооператив з космічною швидкістю рухається до фактичного знищення. Перший поступ правління зробило - вже майже два роки кооператив є безправним в користуванні земельною ділянкою. А далі піде бистріше. Бажаючі на цю ділянку давно чекають прийнятя ще деяких законодавчих актів, які остаточно закріплять їх право на цю земельну ділянку.

      Видалити
    4. Повторили, добре. "Оптимістично". Так, далі буде гірше. Десь через рік, при бездіяльності нами зацікавиться прокуратура, напевно (терміни позовної давності підходитимуть), і тоді Кооператив повинен буде викласти значну суму за землю, оскільки нема договору, нема оплати, а фактично ми нею користуємося і, можливо, плюс ще й пайова участь.
      А з іншого боку, у разі не укладення до нового року договору про пайову участь, можемо позиватись до суду щодо саботування керівництвом діяльності кооперативу, що призвело до значної шкоди членам кооперативу.
      Цікаво договір з ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСЮ «ЮРИДИЧНА ГРУПА «ЯРЕМА ТА ПАРТНЕРИ» ще дії? Може вони все ж як фахівці забезпечать укладення цього договору про пайову участь? З грудня 2016 року можна було б це зробити та за такі гроші.

      Видалити
    5. Гарний протокол, цікава інформація розміщена 19 листопада. Однак вона вже застаріла, особливо після моїх тривалих коментарів про договір про пайову участь і необхідність його укладення. Зараз вже розумію, що бажано б це не робити бо значні гроші, дуже значні. Чом ще влітку на це не звернути увагу? Однак ця вимога висунута для укладення договору оренди землі! Як розумію: нема договору про пайову участь, нема договору про оренду земельної ділянки? А враховуючи те, що до кінця грудня (задовбую мабуть вже) діють ті ж понижуючі коефіцієнти, то Ярема все ж не довели можливість відміни для кооперативу договору про пайову участь. Мда, співчуваю нам.

      Видалити
  69. Володимир Васильович15 листопада 2018 р. о 14:12

    Сьогодні дізнався про якесь рішення "правління" по кадровому питанню в кооперативі. Розумію, що вже є новий голова ГБК. Може хоч тепер будуть якісь позитивні зрушення. Головне замінити повністю склад правління.

    ВідповістиВидалити
  70. Я надеюсь это не Петренко и не Никитено

    ВідповістиВидалити
  71. Валентин Кириллович15 листопада 2018 р. о 16:12

    “Члени правління та голова кооперативу обираються загальними зборами членів кооперативу на строк, визначений статутом, але не більше ніж на п’ять років.

    Порядок обрання або відкликання членів правління та голови кооперативу, а також проведення засідань правління кооперативу та прийняття ним рішень визначаються статутом кооперативу.”
    (Витяг з ст.16 Закону України “Про кооперацію”)



    “5.2. Правління кооперативу обирається з членів кооперативу загальними зборами членів кооперативу в кількості не менше трьох осіб строком на п’ять років.
    Правління кооперативу із свого складу обирає голову кооперативу, який затверджується на цій посаді загальними зборами.

    5.3. У випадках вибуття голови кооперативу або члена правління, на зборах уповноважених обираються виконуючі їх обов’язки до затвердження обраних кандидатур загальними зборами.”

    (Витяг з Статуту гаражно-будівельного кооперативу “Теремки”)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Цікавий пункт. То збори уповноважених, з поміж своїх запропонували на заміну «вибувшого голови» виконуючого обов’язки?! Яке мудре рішення! Тобто, нового голови ГБК – НЕМА, є виконуючий обов’язки!
      То коли Загальні Збори для затвердження «избранного» ???

      Видалити
  72. Менi повiдомили охоронi,шо з першого числа новi тарифи на стоянку. Ставлю машину вже два роки, Але Дуже б хотiлось знати за що вони вiдповiдають? адже вони абсолютно не охороняють машини. За Цей час я такоi "охорони" тут не бачив. Прохання до керiвникiв навести тут лад,адже ми платимо грошi за послугу. ( Усi чеки зберiгаю).

    ВідповістиВидалити
  73. Мне бы тоже хотелось знать как члену кооператива за что я плачу,крыша течет с пятого на первый этаж затикая в гараж,охрана не охраняет,туалет на первом этаже для Петренка и его воровской команды Хомяченка и и семейной пары Никитенко,вопросов к руководителям нет,так как руководителей нет есть только шайка воров

    ВідповістиВидалити
  74. Пройшов слушок, що наше "правління" взагалі не збирається проводити загальні збори в цьому році. Може хтось може проінформувати точніше. Якщо це правда, то ...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Чтоб не отвечать на слушки, нужно организовано собраться членам кооператива и раз и навсегда принять меры к недопущению к управлению кооперативом таких подобных мразей, которые сегодня уничтожают кооператив. Инициатором проведения отчетно-выборного собрания может быть любая инициативная группа из членов кооператива, способная развить процесс восстановления нормального функционирования кооператива. И которая получить максимальною поддержку большинства членов кооператива

      Видалити
  75. Хотят Чорноуса (Седого) поставить председателем. Вобще с катушек съехали.

    ВідповістиВидалити
  76. Вот нашел комментарии на сайте:

    Стоматолог 26 квітня 2018 р. о 14:54
    Героем нашего дня является «наседка», он же «сексот», а людским языком – «ментовский осведомитель» недоросток Черноус по кличке «Седой».

    Анонім 5 травня 2018 р. о 23:57
    А как этот тип попал в уполномоченные - 3180 Черноус Микола Олексійович +380963120960??? Да ещё говорят вёл собрание! Не будьте глупцами, за всё, что будет делаться за наши деньги, эта шайка уже поделила откаты! А убирать их уже как два года назад нужно было, они же не легитимны уже! Пусть собирают собрание уполномоченных и выбирают новое правление, достойное и честное, а не таких воришек!



    ВідповістиВидалити
  77. Дуже хотілося щоб ця інформація була використана.
    «Відповідно до розпорядження Київської міської державної адміністрації від 03.11.1998 року № 2184 «Про розробку Програми залучення інвестицій в економіку м.Києва» Міській голова О.Омельченко доручив ДКП «Науково-дослідний інститут соціально-економічних проблем міста» (Невелєв О. М.) за участю ВАТ «Київпроект» (Гордєєв І. П.) розробити Програму залучення інвестицій в економіку м. Києва до 2010 р., включивши до неї окремим розділом НОРМАТИВА ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ РОЗМІРІВ ПАЙОВОЇ УЧАСТІ (ВНЕСКІВ) ІНВЕСТОРІВ (ЗАБУДОВНИКІВ) У СТВОРЕННІ СОЦІАЛЬНОЇ ТА ІНЖЕНЕРНО-ТРАНСПОРТНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ М.Києва та порядок залучення і використання пайових коштів.
    Тобто, на дату введення в експлуатацію 5-поверховної будівлі на Касіяна, 1 пайова участь не передбачалась взагалі.
    Відповідно до абзацу п’ятого Нормативу для визначення розмірів пайової участі (внесків) інвесторів (забудовників) у створенні соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури м. Києва з урахуванням оцінки соціально-економічного значення інвестиційних проектів для міста, що є додатком № 1 до рішення Київської міської ради від 30.09.1999 р. № 49/551, враховуючи рекомендації Міністерства економіки України та Державного комітету будівництва, архітектури та житлової політики України щодо визначення розміру пайової участі (внесків) інвесторів у створенні соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури населених пунктів (від 28.12.98 № 64-53/1025 та № 8/6-353), ЗВІЛЬНЯЮТЬСЯ ВІД СПЛАТИ ПАЙОВОЇ УЧАСТІ (ВНЕСКУ) ІНВЕСТОРИ (ЗАБУДОВНИКИ), які здійснюють:
    - будівництво житла за рахунок коштів населення;
    - добудову об'єктів незавершеного будівництва, які були придбані в процесі приватизації;
    - БУДІВНИЦТВО ГАРАЖІВ, АВТОСТОЯНОК І ПАРКІНГІВ ЗА КОШТИ НАСЕЛЕННЯ;
    - будівництво об'єктів торгівлі (крім ринків) для продажу продуктів харчування та товарів повсякденного попиту та громадського харчування (крім ресторанів)…»
    Крім того, як видно із документів Київської міської ради 90-х років питання пайової участі вирішувалось до початку будівництва!

    ВідповістиВидалити
  78. Крім зазначеного, ще декілька рядків із листа Вищого господарського суду України від 01.01.2010 «Узагальнення судової практики розгляду господарськими судами справ у спорах, пов'язаних із земельними правовідносинами»:
    «Слід зауважити, що в кожній окремій справі суд має звертати особливу увагу на те, що до правовідносин має застосовуватись саме та редакція закону, яка була чинною на момент виникнення спірних правовідносин, оскільки згідно із статтею 58 Конституції України закони та інші нормативно-правові акти не мають зворотної дії в часі».
    Отже, до правовідносин між Кооперативом та Міської радою щодо пайової участі має застосовуватись положення, що діяло на момент будівництва-введення в експлуатацію 5-поверхової будівлі. а не 2009 чи 2016 року. Крім того, Нормативи пайової участь сьогодні вищі, порівняно із нормативами 90-х років».
    Розумію, дуже непослідовно, да, туплю, однак, вважаю, таке тлумачення має право на життя.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Уже просматриваеться адвокатская направленность. До этого усматривались в основном прокурорские суждения. Т.е. процесс не только разминки мозговых завитушек пошел.
      Одно плохо для нас, что этим баранам в правлении все это по барабану. Для них все хорошо, что плохо для кооператива.
      Коля, если, Вы, член кооператива и есть желания остановить уничтожение кооператива и в конечном итоге навести порядок в кооперативе, давайте объеденяться и сотрудничать на пользу общего дела (правда фраза заезженная, но в ней есть смысл).

      Видалити
    2. Уважаемый, если вы из Группы Небайдужих, что курируют сайт, то смысла объединяться не вижу. Не поддерживаю, как понимаю с вашей подачи, введение Исполняющего обязанности Головы по решению собрания уполномоченных. И по поводу «вдумчивого и с пониманием» читания комментариев тоже преувеличение. Вам бы литредакторами работать.
      Продолжайте разминать «мозговые завитушки». Интересно, что вы будете делать, если этого Исполняющего не поддержит Общее Собрание.
      И как-то не понятно выражение «бараны в правлении». Бараны это те, кого стригут ежемесячно на 200 грн.!

      Видалити
    3. На ваш, после вашей длительной спячки, комментарий дал ответ в комментарии к последней публикации

      Видалити