Про сайт

Наш кооператив існує вже понад двадцять років, проте останнім часом постало немало нагальних проблем, справитись з якими його нинішньому керівництву досить таки непросто. Тому будучи небайдужими до долі нашої власності ми, група членів кооперативу, виступили з ініціативою надати допомогу Голові та членам правління у вирішенні ряду організаційних питань, що стосуються життєдіяльності нашого колективу. З цією пропозицією ми звернулись до Голови кооперативу та намагались переконати його в доцільності такої співпраці. Чи вдалося? Побачимо.

Ми жодним чином не маємо на меті підміняти в роботі виконавчі органи кооперативу чи перебирати на себе їх повноваження, ми хочемо лише допомогти та при необхідності підказати найбільш раціональні шляхи вирішення проблем. Цей сайт не є офіційним, як неофіційними є й наша група і її робоча назва - "Небайдужі". Нам би хотілось щоб не залишалися байдужими й решта членів кооперативу. Ми запрошуємо всіх брати участь в обговоренні злободенних питань, вказувати на недоліки та вносити пропозиції щодо їх усунення. Переконані, що спільними зусиллями ми зуміємо врятувати наш кооператив від остаточного занепаду.

Застережні положення «-

вівторок, 16 травня 2017 р.

Увага! Збори не байдужих!

Правлінням нашого кооперативу ініціюються і здійснюються заходи, які багатьом не зрозумілі і тому в більшості своїй не сприймаються, викликають занепокоєння і тривогу за долю кооперативу в майбутньому.

У зв’язку з цим пропонуємо всім, кому не байдужа доля кооперативу, зібратись 25 травня 2017 року о 19 годині біля центрального в’їзду в п’ятиповерхову будівлю, обговорити поточну ситуацію і прийняти рішення щодо наших подальших дій.

На це зібрання ми запросили персонально Голову правління В.М. Хомяченка. Сподіваємось, він матиме бажання і знайде можливість поспілкуватись з членами кооперативу.

Не будьте байдужими, гуртуймося! Разом ми – сила!

64 коментарі:

  1. Не совсем понятно - на собрание приглашают только тех, кто посещает сайт? Почему нет объявлений ни возле охраны при въезде, ни на входе в гараж, ни возле правления?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Слушно. Не зайве було би повісити оголошення біля шлагбауму та на поверхах.

      Видалити
    2. На збори запрошуються всі не байдужі до долі ГБК "Теремки" та його майбутнього. Хто знає про збори, передайте цю інформацію сусідам по кооперативу.
      Всі спроби довести будь-яку корисну інформацію до членів кооперативу блокуються головою та правлінням кооперативу. Будь-яке оголошення по команді Нікітенка, його ручною охороною знищується з подальшим перешкоджанням повторно повісити оголошення

      Видалити
  2. Сам хомяченко не хочет проводить собрание уже не первый год,его еще и приглашать нужно что бы он отчитался со своей командой за украденные деньги,гнать такое правление в шею.

    ВідповістиВидалити
  3. Может нужно взять красную книжечку, подтверждающую членство в Кооперативе или была новая их форма? Или документы, удостоверяющие право собственности на бокс? Думаю, лишним не будет!? Вам важен каждый голос или будет просто говорильня?

    ВідповістиВидалити
  4. Дабы определить уровень самоорганизации и самоуправления (что является целью и задачей кооператива ст.3 Закона), проанализировав все, что здесь говорилось, на первое Общее собрание членов Кооператива, которое инициируется не его руководящими, контролирующими органами, можна было бы вынести такие вопросы (Порядок денний Загальних Зборів):
    «1. Прийняття в Кооператив нових членів на підставі документів, що підтверджують право власності на бокс або про успадкування боксу у встановленому порядку.
    2. Відмінити рішення Правління Кооперативу, прийняте у травні 2016 року, стосовно встановлення членських внесків у розмірі 220 грн. на місяць. Правлінню Кооперативу надати на розгляд Загальних зборів розрахунок суми членських внесків зазначивши у ньому статті доходів Кооперативу (ст.25 ЗУ «Про кооперацію») – автостоянка, вишка ретранслятора, суборенда землі та інше. У разі невиконання цієї вимоги встановити членські внески у розмірі 100 грн. (що діяв до травневого рішення Правління Кооперативу).
    3. Заборонити зборам Уповноважених (яких біля 20 чоловік) приймати рішення з питань, що згідно Закону України «Про кооперацію» належать до компетенції Загальних Зборів.
    4. Звіт Голови та Правління Кооперативу, Ревізійної комісії та Спостережної ради (на паперових носіях).»

    Если бы это предложение поддержали, человек 345 (сюда считаю возможным включить и тех, кто имеет право собственности на бокс или унаследовал его в соответствии с законодательством, не является членом Кооператива, но желает таким быть – они же с нами в одной упряжке), то Правление обязано было бы заняться организацией его проведения, как по Статуту Кооператива, так и по Закону!
    В противном случае этим бы, наверное, занимались Небайдужі, Инициативная группа, но в любом случае этот эксперимент (хотя почти норма Закона!) дал бы возможность понять, кто в этом доме хозяин и есть ли будущее у Кооператива.

    ВідповістиВидалити
  5. Спостережна рада кооперативу19 травня 2017 р. о 20:02

    Вчора, 18 травня 2017 року відбулися збори уповноважених кооперативу. В роботі зборів взяли участь 8 уповноважених.
    Детальніше – на зборах 25 травня.

    ВідповістиВидалити
  6. Валентин Кириллович20 травня 2017 р. о 13:39

    А почему никто не вспоминает о ревизионной комиссии. Они у нас кто, свадебные генералы? Должны же они проверить и доложить людям как и куда тратятся наши деньги. Или тоже в доле?

    ВідповістиВидалити
  7. Если кто-то знает состав и фамилии ревизионной комиссии, просьба написать их здесь, на этом сайте.

    ВідповістиВидалити
  8. Не знаю. Но меня ею пугали. Писали, что, в случае если долг не будет погашен, ревизионная комиссия может поставить вопрос о пребывании в кооперативе (2016 год). Ну, и в статуте она вспоминается…

    ВідповістиВидалити
  9. Я тоже буду на собрании... Надоело всё!!! Зажрались на всех уровнях власти...
    Я много решал и решаю и буду решать вопросов касательно этих зажравшихся...

    ВідповістиВидалити
  10. А шо решать гнать правление нужно

    ВідповістиВидалити
  11. Я надеюсь наше правление подготовило статью о доходах кооператива,или опять не смогут предоставить так как половина денежных средств остались в карманах

    ВідповістиВидалити
  12. Я думаю, что этот лось Петренко свалит завтра - типа заболел.

    ВідповістиВидалити
  13. А при чем тут Петренко? Насколько я понимаю, приглашали председателя правления Хомяченко. Персонально. Петренко, правда, тоже "не байдужий", но к своему карману.

    ВідповістиВидалити
  14. Я тоже обязательно буду на сборах. Отпрошусь с работы раньше, чтоб не опоздать!!!
    Действительно, уже очень бросается в глаза бездействие нынешнего правления.
    Спасибо "инициативной группе" и интернету, за то что проинформировали!!!

    ВідповістиВидалити
  15. Правление очередной раз потвердило свое бездействие,

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Правление показало не только свою бездарность, но и свое истинное бандитское нутро со всеми присущими им атрибутами. Я думаю, присутствующие на собрании члены кооператива определили для себя, в каких руках находиться их личное имущество. Путь который поможет этой братве перебраться в "места длительного приятного времяпровождения" с такими же ублюдками, как они - это быстрейшее обращение в правоохранительные органы. Брателы себя уж очень перегрузили чрезмерной ношей, пора им помочь.
      Нормального человеческого языка они просто не понимают.

      Видалити
    2. Николай Ефимович25 травня 2017 р. о 23:47

      Адміністратор блогу видалив цей коментар.

      Видалити
    3. Николай Ефимович25 травня 2017 р. о 23:47, Вы наверное рано ушли. Визжащая пила, в лице шкипера пиратского корыта по имени правление кооператира, она же боевая подруга Валеры в грабежах нашего кооператива, появилась под занавесь. При этом истерически обещала призвать к ответственности тех, кто оклеветал ее честное имя на этом сайте. Виз был продолжительный.

      Видалити
  16. Коротко про враження від зборів. По-перше, було чоловік 40, і це вже саме по собі добре. Значить є люди які читають цей сайт та оголошення і переймаються долею свого майна. Голові кооперативу задали питання, які турбують людей, а він, у звичній собі манері, почав викручуватися замість прямих відповідей. Але вияснили: 1) Голова і правління є неправомочними оскільки їх законний термін перебування давно сплив. Наразі всі вони перебувають в положенні тимчасово виконуючих обов’яки. 2) Провести загальні збори збиралися посеред літа у період відпусток та дач (певно ставилася мета довести знову, що кооператив не здатен зібратися). Під тиском громади Голова погодився, що збори краще проводити в Листопаді, але це повинні узгодити збори уповноважених. 3) З питання оренди / приватизації землі кооперативу питання залишилося досить туманним. Правління найняло якусь фірму, яка за почасову роботу за 600 тис.грн. займається новим договором оренди (бо навіть продовження попереднього правління прос**ло). А про приватизацію землі, зі слів Голови, взагалі ніхто гарантій не дає. Загалом питання залишилися. 4) Було також питання, хто відмовився віддати землю за гаражем в обмін на повну офіційну приватизацію землі для кооператива. Тут виступив особисто Петренко та сказав, що це була його особиста позиція і ініціатива. Правда в процесі спору виникла ще одна цікава деталь про цю землю, яку я поки що не хочу озвучувати. Але Петренко також сказав, що та землю в оренді,і ці гроші йдуть в кооператив. Правда на прохання до правління та особисто бухгалтера, прибуткова частина бюджету кооператива такі не була надана. І це вже зовсім інша історія. Бухгалтер під всілякими приводами, а в основному кидаючись на всі боки звинуваченнями, тікала від відповіді. Загалом правління всією своєю поведінкою упорно утверджувало думку всіх присутніх, що вони дрібні шахраї (а може й не дрібні). 5) Правління збирається за 300тис.грн встановити два шлагбауми для врахування кількості машин, які заїжджають на стоянку перед в’їздом до гаража. А ще, щоб не пускати членів кооперативу, які не заплатили членські взноси. Правда Правління пояснити доцільність такого розміру членських взносів не вважає за потрібне. 6) також були питання про постійне протікання даху, про незрозумілі витрати води та електроенергії, про відповідальність за кладовки (як не дивно ні охорона, ні правління, ніхто за них не відповідає, куди тоді йдуть гроші за утримання кладовок?). Але про це трохи пізніше. ПС. А ще, звичайно, не обійшлося без прикрощів. Прийшло пару йовбаків, які намагалися через провокації зірвати збори.

    ВідповістиВидалити
  17. Всё происходящее напомниало базар!!!
    Люди - члены кооператива, в первую очередь люди, а не стадо!!! И в.о.правления не имеют права в такой манере общаться с нами.
    Очень грустно, что теперь прийдется ещё приглашать уполномоченых людей из прокуратуры (и не только) на сборы членов кооператива и помочь нынешним в.о. правления ответить на вопросы а не обвинять людей которые платят и хотят знать за что!!!
    А так, простите моё личное мнение, раньше я был более положительного мнения о правлении.
    Спасибо инициативой группе за Вашу помощь!
    Я не останусь ровнодушным, надеюсь многие присоеденятся в решении возникших вопросов.

    ВідповістиВидалити
  18. За Установку шлагбауна была названа сумма сначада 340.000 потом 360.000,я готов поставить за 800.000т а разницу положить в карман действительно были тихушники которые закрывали всем рот правление так и не смогло ответить на часть вопросов а точнее ответили но доказать что деньги идут в коператив а не в карман не смогли,оказываеться за антену на крыше нам платят то ли 4000 то ли 6000 тыс гривен сами путаються в цифрах но это все ложь там гораздо больше,гараж не охраняеться и кладовки тоже,охраняеться только територия возле гаражана платной стоянки деньги с которой идут непонятно куда,статья расходов есть а самого главного статьи доходов нету там оксана мотыляла бумажкой но то не документ,в кооперативе все плохо правления нету вся гуппа людей якобы управляющая кооперативом это родственики которые покрывают друг друга и не за что не отвечают кроме сбора денег и распределения по карманам

    ВідповістиВидалити
  19. Это не правление это ОПГ

    ВідповістиВидалити
  20. Спостережна рада кооперативу26 травня 2017 р. о 14:56

    Коротка інформація про збори не байдужих членів кооперативу.
    Збори відбулися. Хто хотів, той взяв у них участь. Реєстрація учасників не проводилась та й не було в цьому потреби, але за нашими орієнтовними підрахунками було близько 50 - 55 чоловік. Вирішили назвати це зібрання зборами активу.
    Голові правління було запропоновано відповісти на ряд питань, які були узагальнені ініціативною групою і викладені на папері. Подаємо їх в оригіналі.

    Основные вопросы, на которые члены кооператива хотят услышать ответы от председателя правления Хомяченко В.М.
    1. Почему не проводится отчетно – выборное собрание? Кем считать Вас и членов правления – временно исполняющими обязанности? Срок полномочий давно истек.
    2. Подробнее об установке шлагбаумов за 340 тысяч гривен.
    3. Почему своевременно не был продлен договор аренды земли? Кто за это должен ответить?
    4. В какую сумму сегодня обойдется оформление нового договора аренды? Обоснуйте.
    5. Во сколько обойдется последующая приватизация?
    6. По чьей инициативе отклонено предложение главы Киевзема Полищука, согласно которому за отказ от аренды неосвоенного участка земли со стороны конноспортивной школы (0,17 га) открывалась возможность приватизации остального участка.
    7. Сколько осталось дееспособных уполномоченных членов кооператива из 24 избранных почти 25 лет тому назад? Сколько уполномоченных, согласно Уставу, должно присутствовать на собрании, для того чтобы принимать правомерные решения?
    8. Почему не решается вопрос крыши? Что мешало принять технически правильное решение по вопросу ремонта? Сколько потрачено денег на ежегодные текущие ремонты за период Вашего руководства кооперативом.

    Коментувати відповіді не будемо, оскільки це не входить до повноважень спостережної ради.
    Узгоджено з Головою правління, що звітно-виборні збори будуть підготовлені і проведені в оптимальні, з точки зору забезпечення достатньої явки на них членів кооперативу строки – в жовтні поточного року. До цього часу Правління та Голова вважатимуться тимчасово виконуючими обов’язки.
    Досягнуто також домовленості, що в найближчий місяць – півтора, за спільним узгодженням правління та ініціативної групи, на місце вибулих уповноважених будуть дообрані інші члени кооперативу.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та які там відповіді коментувати, якщо їх не було. Молов що попало аби не мовчать. А як бігали і не давали нікому слова вставити Петренко і Нікітенко. Боялись що правду люди почують. Зона за ними плаче.

      Видалити
  21. Пришел на собрание благодаря сайту. Несмотря на некоторый бардак увидел людей заинтересованных в решении проблем. По моему мнению необходимо правлению гск показать все доходы ( стоянки, антенн ы, аренды и.т.п) и расходы. А также все капиталовложения освещать на сайте( если хотят официально от правления 300 грн в месяц). К сведению тех кто не платит взнос и не хочет упорядочить ситуацию в гск после установки шлагбаума Вас могут не пускать на территорию, подумайте! По уполномоченным : инициативной группе выложить согласованный механизм .Готов заниматься этим на 5 этаже. ( телефон оставлял).

    ВідповістиВидалити
  22. Я так понимаю, что все принятые решения по крупным денежным вложениям были приняты на собраниях уполномоченных, которые не имели полномочий их принимать - не присутствовало полженных по уставу 2/3 от общего числа уполномоченных. То есть, за это кто-то должен ответить персонально. Не пора ли от слов переходить к делу? А завести дело есть за что. Да и взносы по 220 в месяц берут не законно.

    ВідповістиВидалити
  23. Опять болтовня и полив грязью. На собрании было много истерии, обвинений и ничего особо дельного. По поводу контроля вьезда, поддерживаю. Порядок надо наводить. Должникам это не нравится. Взносы согласен очень большие.Крыша- это тоже первоначальная проблема. 2 охранника не закроют всех проблем.По поводу стоянки при вьезде, любой член гск может уточнить у Оксаны ,сколько она приносит дохода. Квитанции есть и у охранников(проверено). При обвинении должны быть факты, а не крики и болтовня.Наводить порядок надо коллективно и конструктивно, с пониманием дела, а не истерикой и бредовыми обвинениями , которых наслышался от людей довольно почтенного возраста.Не можете мыслить рационально или в чем то не разбираетесь то не мешайте(при всем уважении к возрасту).

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Давид Игнатьевич29 травня 2017 р. о 19:21

      Анонім29 травня 2017 р. о 18:34 Финансовый рационализм вашей компании очень сильно затрагивает финансовые интересы членов кооператива. Это ярко проявилось на этом собрании, которое вы со своим кулачным окружением в очередной раз пытались заболтать и запугать. Но если убрать это окружение и вашу дешевую болтовню, то вас просто не будет видно, кроме ваших округленных форм. Людей вам не удасться заболтать и запугать. Пора понять - вы подчинены членам кооператива, а не наоборот. Не надо беспредельно наглеть - отвечать за содеянное все равно придеться, не отвертитесь. Народ увидел, что вы из себя представляете. Пример тому, хотя бы комментарии на этом сайте.
      А возраст - это человеческая мудрость.

      Видалити
    2. Все "обвинения" были обоснованы, многие подтверждаются документально и тем состоянием, которое мы наблюдаем в кооперативе. А вот Правление ни на один вопрос толком не ответило. Зато вот как раз обвинений и угроз было предостаточно. Вобщем складывается впечетление, что кто-то уже воспринимает кооператив, как свой частний бизнес. Поэтому, и справедливые вопросы членов кооператива воспринимаются с такой буйной реакцией.

      Видалити
  24. Заснял классные кадры с собрания, но не получается разместить на сайте. Думаю бандюкам с правления и их "помощникам" было бы интересно посмотреть на себя со стороны. Видео правда получилось улетное, не грех выложить и в ютубе.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Адміністратор9 червня 2017 р. о 20:49

      Дуже цікаво. Хочемо попросити Вас надіслати нам це відео на пошту сайту autoterem@gmail.com. Будемо дуже вдячні.

      Видалити
  25. Подскажите пожалуйста, а возможно ли приватизировать гараж (тот что на улице), как сейчас проходит этот вопрос? Деду приходили смс, а я вот только сейчас узнал.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Приватизируются только капитальные гаражи. Нужна справка определенной формы от правления ГСК и техпаспорт на гараж.

      Видалити
    2. Спасибо, у меня как раз гараж капитальный, что на улице.

      Видалити
  26. До відома! Рішенням Київської міської ради від 05.03.2015 № 253/1118 запропоновано внести зміни до договорів оренди земельних ділянок згідно з додатком до цього рішення в частині розміру орендної плати, а саме: цифри та слова "0,1 % " замінити цифрою та словами "3 %" у відповідних відмінках. У додатку пункт 23 – Гаражно-будівельний кооператив "Теремки" вул.Василя Касіяна, 1 (договір від 31.01.2012 № 79-6-00830, дата закінчення права – 31.01.2017). Типовий договір землі затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 03.03.2004 № 220. Друга частина Розділу «Строк дії договору»: «Після закінчення строку дії договору орендар має переважне право поновити його на новий строк. У цьому разі орендар повинен не пізніше ніж за __ днів до закінчення строку дії договору повідомити письмово орендодавця про намір продовжити його дію».

    Із листа Державного комітету України із земельних ресурсів від 15.12.2008 № 14-17-6/14547 «У разі якщо орендар продовжує користуватися земельною ділянкою після закінчення строку договору оренди, то за відсутності письмових заперечень орендодавця протягом одного місяця після закінчення строку договору він підлягає поновленню на той самий строк і на тих самих умовах, які були передбачені договором. Письмове заперечення здійснюється листом-повідомленням (частина третя статті 33 Закону України "Про оренду землі").

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так за що ж ми платимо 600 тисяч гривень? Який % відкату? Чи не криміналом тут пахне? Юристи - вам слово.

      Видалити
    2. Анонім13 червня 2017 р. о 11:17 Ссылка прекрасная. Хотелось бы уточнить - на сегоднешний день эти документы действующие? Будь-те добры, раз Вы так глубоко вникли в эти документы, проверьте еще раз их правомочность на сегодня. Если эти документы действуют сегодня, то председатель совершил должностное преступление и должен несьти уголовную ответственность. Тут в дурня уже не сыграешь.
      Хомяченко хорошо подставляет бандитская троица, но до него никак это не доходить. Он продолжает играться с кооперативом в очень опасную игру, надеясь, что его прикроют дружбаны, но они сдадут его первого.

      Видалити
    3. В нормативной базе есть Решение Киеврады, оно показано как действующее (чинне)! В решении только ссылка на договор и все! Никакого подвоха в этом не вижу! Содержания договора не знаю!!! В чем Вы видите преступление???

      Видалити
  27. Чинна стаття 33 Закону України «Про оренду землі» (з частини 6)
    У разі якщо орендар продовжує користуватися земельною ділянкою після закінчення строку договору оренди і за відсутності протягом одного місяця після закінчення строку договору листа-повідомлення орендодавця про заперечення у поновленні договору оренди землі такий договір вважається поновленим на той самий строк і на тих самих умовах, які були передбачені договором. У цьому випадку укладання додаткової угоди про поновлення договору оренди землі здійснюється із уповноваженим керівником органу виконавчої влади або органу місцевого самоврядування без прийняття рішення органом виконавчої влади або органом місцевого самоврядування про поновлення договору оренди землі (щодо земель державної або комунальної власності).
    Керівник органу виконавчої влади або органу місцевого самоврядування, який уповноважений підписувати додаткову угоду до договору оренди землі щодо земельної ділянки державної або комунальної власності, визначається рішенням цього органу (можливо це керівник відповідного підрозділу Київської міської ради, підрозділу з землекористування?).
    Додаткова угода до договору оренди землі про його поновлення має бути укладена сторонами у місячний строк в обов'язковому порядку.
    … Відмова, а також наявне зволікання в укладенні додаткової угоди до договору оренди землі може бути оскаржено в суді.

    Згідно із ч. 3 ст. 653 Цивільного кодексу України у разі зміни договору зобов’язання змінюється з моменту досягнення домовленості про зміну договору, якщо інше не встановлено договором чи не обумовлено характером його зміни.
    Отже, якщо у додатковій угоді буде збільшено розмір орендної плати за землю, то цю суму Кооператив сплачуватиме з дати укладення такої угоди. Але, якщо у такій угоді буде зазначено, що відповідний розмір орендної плати встановлюється, наприклад з 01.03.2017, то маємо платити з цієї дати!

    Так що, Держкомзем і Міській голова нам, наче б то, ні до чого (це виходячи з інформації, що є у загальному доступі!!!). Якщо ми писали, як то зазначено у Договорі, то варто б дізнатись до кого у Київській міській раді той лист потрапив і яке по ньому рішення, але як розуміється то вже не відмова! Чи то вже зроблено???

    ВідповістиВидалити
  28. Ще дещо…
    Із рішення Київської міської ради від 24.12.2009 № 990/3059:
    1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки гаражно-будівельному кооперативу "Теремки" для експлуатації та обслуговування гаражів на вул. Василя Касіяна, 1 у Голосіївському районі м. Києва.
    2. Передати гаражно-будівельному кооперативу "Теремки", за умови виконання пункту 3 цього рішення, у короткострокову оренду на 5 років земельну ділянку загальною площею 2,19 га для експлуатації та обслуговування гаражів на вул. Василя Касіяна, 1 у Голосіївському районі м. Києва, у тому числі:
    - площею 1,70 га - за рахунок земель, відведених відповідно до рішення виконавчого комітету Київської міської ради народних депутатів від 20.08.79 N 1088/14 "Про відведення земельної ділянки Московського райвинкому під влаштування автостоянки";
    - площею 0,49 га - за рахунок міських земель, не наданих у власність чи користування.
    3. Гаражно-будівельному кооперативу "Теремки":
    3.1. Виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України.
    3.2. У місячний термін звернутись до Головного управління земельних ресурсів виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) із клопотанням щодо організації робіт по винесенню меж земельної ділянки в натуру (на місцевість) та виготовленню документа, що посвідчує право користування земельною ділянкою.
    3.3. Забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, що знаходяться в межах земельної ділянки.
    3.4. Питання пайової участі вирішити відповідно до рішення Київради від 06.03.2009 N 124/1179 "Про бюджет міста Києва на 2009 рік".
    3.5. Виконати вимоги, викладені в листах Головного управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища від 10.06.2004 N 19-5130 та від 24.07.2007 N 09-7425, Київської міської санепідстанції від 18.07.2007 N 5657, Державного управління охорони навколишнього природного середовища в м. Києві від 30.07.2007 N 05-08/4516, дочірнього підприємства "Інститут генерального плану міста Києва" від 04.09.2007 N 2721, Головного управління земельних ресурсів від 06.02.2008 N 05-2762.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Как, я, понял, Анонім 13 червня 2017 р. о 11:17, Анонім 13 червня 2017 р. о 14:03 и Анонім 14 червня 2017 р. о 15:43 - Вы один автор этих комментариев. Это прекрасно. Что-то интересное и полезное складывается. Если это так, то почему же Ваши комментарии под многоликим именем "Аноним".
      Предлагаю Вам обменяться со мной контактной конфидeнциальной информацией через администратора почтового ящика этого сайта - autoterem@gmail.com

      Видалити
  29. Может кто то знает , почему не хотят сделать большую стоянку с обратной стороны гск.(там где кабинеты правления). Думаю денег поступало бы в кассу намного больше чем сейчас . И на ремонты было бы. Почему кооператив теряет на этом деньги??? Может кому то это выгодно??? Правильно кто то сказал на собрании "деньги под ногами с асфальта, а их упорно не хотят поднять и пустить в дело".

    ВідповістиВидалити
  30. Так там и есть стоянка для грузовиков, а рулит давно уже не хомяченко а петренко

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Как раз для себя узнал . Рулит именно Хомяченко. Можете узнать в бухгалтерии, платят ерунду в кассу.Дальше догадайтесь сами.....

      Видалити
  31. Деньги уже подняты с осфальта только они не идут в общий бюджет.

    ВідповістиВидалити
  32. Настя Охріменко30 червня 2017 р. о 10:10

    Вот интересно, если фактически все решения, которые принимались на собраниях уполномоченных были незаконными из-за отсутствия кворума, то кто либо из этих уполномоченных обратил на это внимание? Кто либо сделал замечание или воздержался от голосования, видя что грубо нарушается устав? Или сознательно шли на нарушения, тем самым поощряя должностные преступления председателя правления? Хотелось бы верить, что среди уполномоченных все же есть порядочные люди.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Конечно же есть, но они это тщательно скрывают.

      Видалити
    2. А на этом собрании не байдужих членов кооператива их много было? Я никого к сожалению ни в лицо, ни по фамилии не знаю.

      Видалити
    3. Спостережна рада кооперативу11 липня 2017 р. о 22:20

      На зборах були присутні троє уповноважених: Нікітенко В.Ю. - член правління, енергетик, Дмитрієва А.І. - касир, Сабодаш Я.Ю.

      Видалити
  33. Если время правления Хомяченко истекло,и он уже не председатель,то накаком основании рулит безмозглый Петренко

    ВідповістиВидалити
  34. Так давайте хомяченка переизбирать.Пока он рулит то порядка никогда не будет. Ходит только собирать бабло. Чего ждем.????Ау где не байдужие???

    ВідповістиВидалити
  35. Обращаюсь ко всем трусливым "анонимам"- я готов дать ответы на все вопросы. Приходите, задавайте и я обьясню свою позицию. А что по ком плачет, мы еще увидем. Только я знаю что ваша трусливая натура не позволит вам назвать себя. Вы прячетесь за маской безликости даже не вникнув в суть вопроса. Я всего лишь хочу навести порядок в ГСК, я так же как и вы хочу что бы все финансовые отчеты отображались на сайте, работала пожарная сигнализация, не было воровства имущества и т.д. Но у нашего председателя на это есть свое мнение. С ним не возможно работать. Что касательно системы контроля доступа, то ее может не желать только тот, кому выгоден бардак. На днях председатель дал команду не проводить работы по установке системы доступа. Мотивируя отсутствием средств ( строители за подготовительную работу попросили 12000 грн.)
    Довожу до вашего сведения, что я и Посмитный уже давно написали заявление о выходе из состава правления, они так и лежат не подписанные у Хомяченко. Я не держусь ни за какие места. Мне есть чем заниматься в жизни по мимо кооператива, хотя судьба ГСК мне не безразлична как и вам. Я тоже за смену правления во главе с Хомяченко.
    С ув. Петренко Владимир

    ВідповістиВидалити
  36. P.S. Не обманывайте людей, что я имею отношение к каким-либо стоянкам. На сколько мне извесно, что деньги от стоянки грузовиков идут в бухгалтерию ГСК, там и спраивайте. А то, что я в эти стоянки вложил свои деньги, то это правда.

    ВідповістиВидалити
  37. Ребята неужели вы не понимаете, что хомяченку порядок в гск не нужен. Ему удобно в мутной воде рыбку ловить( он ее и мутит).Отсюда и карманные стоянки и многое другое. Не верьте не единому его слову, он всячески хочет удержатся на прикормленном месте. Надо выбирать кого угодно ,но только чтобы хоть что то делал. А весь негатив умело переводит на Петренка. НЕ ВЕРЬТЕ. Думаю новый председатель вскроет все махинации.Вот тогда многие поймут кто есть кто. КОГДА СОБРАНИЕ?.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Член кооператива с 2008 года27 липня 2017 р. о 20:08

      Хомяченко примитивный вор, а Петренко - профессионал. Поэтому они оба беда для кооператива. А ещё Валера и его жена - бухгалтерша Оксана. Все вместе - ОПГ ( организованная преступная группировка).

      Видалити
    2. Перечислите, что Петренко украл у ГСК . Только факты... Примем заявление и возбудим уголовное дело.Но если клевета то тут уж придется отвечать по закону.А Хомяченко это отдельно. Там думаю потянет солидно.

      Видалити
    3. Член кооператива с 2008 года29 липня 2017 р. о 12:24

      Это кто ж такой грозный аноним, который будет принимать заявление на Петренко и возбуждать уголовное дело? Почерк как бы самого Петренко или кого-то из его подельников. Вы не шифруйтесь, дайте адрес куда нести заявление.

      Видалити
  38. Давид Игнатьевич27 липня 2017 р. о 22:25

    Анонім27 липня 2017 р. о 20:23: Я думаю отрицание или подтверждение, мы, члены кооператива должны получить от Петренка вот на эти вопросы поставленные ему в комментариях до публикации «Дещо про внески» от 17 января 2917 года
    Вот эти выдержки из комментариев:

    Александр П.26 січня 2017 р. о 11:53

    "В вашей информации, Ирина Петренко, меня заинтересовало, как в число 10 боксов попало два бокса переоборудованных с двух аварийных выездов, и как вашему семейному бизнесу удалось их оторвать у кооператива. Хотелось бы, чтобы эту информацию, вы, изложили по подробней и конечно документально подтвердив её.
    Вот тогда станете зачинателем правдивой перепроверенной информации на сайте.
    Если допустите ошибки - мы подправим. Кроме того, есть возможность развить тему «СТО Теремки» более широко и глубоко.
    И так, по сути - прибрав к рукам два аварийных выезда, вы, подвергли смертельной опасности всех членов кооператива в случае чрезвычайного происшествия. При таком бардаке, вызванном безответственностью руководства кооператива, ЧП просто неизбежно.
    Так, что, мы, члены гаражно-строительного кооператива «Теремки» ждем от вас подробных разъяснений по затронутой вами же теме."

    Никита Семенович26 лютого 2017 р. о 16:25

    "- ну и конечно «босс BMW» , безмозглое хамло Петренко, который урвал у нас с Вами 2-а аварийных выезда, общественный туалет на 1-ом этаже, часть подвального помещения, устроив в нем сауну с бассейном. Своими действиями создал угрозу всем членам кооператива в случае ЧП, а также ослабил конструкцию здания. В настоящее время пытается, урвать часть не освоенной территории кооператива со стороны кoнно-спортивной школы(не освоенной по причине умышленного не выполнения правлением своего же решения). Для этого фактически сместил председателя правления кооператива Хомяченка. ДО СИХ ПОР МЫ НЕ УСЛЫШАЛИ ОТ БИЗНЕССЕМЕЙСТВА ПЕТРЕНКА , КАК ИМ УДАЛОСЬ ОБОБРАТЬ НАШ КООПЕРАТИВ.
    ( смотрите также: Петро Миколайович24 січня 2017 р. о 23:12 и Александр П.26 січня 2017 р. о 11:53)"

    Ответ на эти вопросы мне найти на сайте не удалость. Так, что наверное ответ мы сможем получить только через прокуратуру.

    ВідповістиВидалити
  39. Проблема не в Петренко . Главная проблема это председатель и его манера бездействия и вранья. Что отражается на наших карманах. У нас убывает а прибывает не в кассу а мимо ее.все остальное можно решить с новым правлением постепенно. Проблем очень много .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Проблема в том, что Хомяченка придушила как раз братва (Петренко, Никитенко и боевая подруга Оксана - бухгалтер кооператива), это они держат его на коротком поводке и "кормят" с рук, используя, как дурня для битья. Основные рулевые в кооперативе, как раз эта самоуверенная троица проходимцев. А выбирать надо не кого нибудь типа Петренка-Никитенка, а человека, который сможет навести порядок в кооперативе, а не в своих карманах. Поэтому нужно хорошо думать и анализировать происходящее в кооперативе и самое главное не быть безучастным к судьбе принадлежащего нам, членам кооператива, имущества.

      Видалити
  40. Не единому слову Никитенко,Петренко и Оксане не верю,на очередном собрании они показали кто есть кто.

    ВідповістиВидалити